A 25 évvel ezelőtt alapított bajor specialitásokat kínáló és kiváló söreiről jól ismert Paulaner franchise hálózat világszerte több mint 50 éttermet üzemeltet.

A koncepció a számos németországi éttermen kívül Szentpéterváron, Szingapúrban, Pekingben, illetve Budapesten is nagy népszerűségnek örvend. A hálózat idén további éttermeket kíván Magyarországon nyitni, partnerek bevonásával.
A Paulaner nem egy hagyományos étterem koncepció, mivel egységei egyben ötvözik a bárok, sörözők, illetve rendezvényközpontok jegyeit is.

Az éttermek kínálata - autentikus bajor fogások, világszerte ismert és népszerű ételek, helyi specialitások - oly módon került kialakításra, hogy tökéletesen harmóniában legyenek a Paulaner sör specialitásokkal.
A Paulaner márka a sörszeretők körében a legmagasabb minőség és a tradíciók őrzésének szinonimája. Annak ellenére hogy közel 400 éves családi vállalkozásból nőtte ki magát franchise hálózattá, szigorúan kötődik a hagyományaihoz, ma napig sem adják ki a kezükből a sörök készítésének licencét.

A Magyar Franchise Szövetség május 5-én 13:00 órai kezdettel online konferenciát szervez, amelyen a Paulaner franchise igazgatója bemutatja a koncepciót, illetve ismerteti a hálózathoz való csatlakozás feltételeit.
A konferenciára való jelentkezéshez kattintson ide. További részletekről az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a 36/1/391-7313-as telefonszámon érdeklődjön.