Már az Astorián is éttermet nyitott a Pizza Hut

Az East-West Business Center üzletsorán nyitott pizzázóval immár 18 magyarországi taggal rendelkezik a világhírű amerikai étteremlánc. A most nyílt üzlet a 2016-ban indult dinamikus bővülés újabb mérföldköve.
A Pizza Hut méltán híres a minőségi alapanyagokból készült friss pizzáiról, azonban ezek korábban csak pár budapesti klasszikus „beülős” étteremben voltak elérhetőek. A márka 2016-ban indított új típusú éttermei azonban a minőség mellett a gyorsaságra helyezik a hangsúlyt; a frissen készített pizzákat a rendeléstől számított 5 percen belül kézhez kapják a vendégek.

pizzahut1
Az új koncepció sikerét az étteremlánc lendületes terjeszkedése bizonyítja; az Astorián nyitott étterem a 13. budapesti Pizza Hut, de már Budapest agglomerációjában, valamint Győrött és Miskolcon is találkozhatnak az étteremmel a márka rajongói.
„Nagy öröm számunkra, hogy a főváros ilyen fontos közlekedési csomópontján nyithattunk éttermet” – mondta a Pizza Hut Astoria megnyitóján Szabó Orsolya marketing manager. „Reméljük, hogy frissen készült pizzáinkkal és a változatos feltétekkel hamarosan a környéken dolgozó üzletemberek és egyetemisták egyik kedvenc éttermévé válhatunk” – nyilatkozta a szakember.
Az új étteremben a hagyományos vékony, és az ikonikus, sajttal töltött szélű pizzákból lehet választani klasszikus és újító ízekben, valamint személyre szabottan az „Ahogyan Te szeretnéd” opciónak köszönhetően.