Jövő év tavaszán, 2024. március 5. és 7. között hatodik alkalommal rendezik meg a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban a SIRHA Budapest szakkiállítást!

A szakkiállítás új témaköreivel és szakmai eseményeivel jövőre is igazi különlegességnek ígérkezik. A rendezvény szervezői már most jelentős érdeklődést tapasztalna a kiállítók körében, így érdemes mielőbb gondoskodni a kiállítói helyekről, mivel a kiállítási terület 60%-a már elkelt!

A kiállítók között olyan neves vállalatokat találunk, mint a Kotányi, az Unilever, az Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE), Koch borászat, Grapos Üdítőital Kft, Nestlé Hungária Nespresso Divízió, Valdo Café System, Packmarket, Chef's Uniform, König-Units Kft, Magyar Pékszövetség, Food Hygene és Okos HACCP Kft. Ezek a vállalatok a különböző ipari szegmenseket képviselik, és a rendezvényen való részvételükkel gazdagítják majd a kiállítást.

A már biztosan résztvevő legnagyobb partnerek közül az élelmiszeripart a Kotányi, az Unilever és a már állandó vendégnek számító Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE) képviseli, az italokat pedig a Koch borászat és a Grapos Üdítőital Kft. A kávéház és bár szegmensből már biztosan itt lesz a Nestlé Hungária Nespresso Divízió és a Valdo Café System. A csomagolás és logisztikai szegmenst a Packmarket reprezentálja, amely előadásokkal, konferenciákkal és a Packadémia Roadshow-val érkezik a kiállításra. A bútor, textil, asztali teríték és szállodaipar területéről a Chef's Uniform volt az első bejelentkező, a sütőipart és cukrászatot a König-Units Kft képviseli, valamint itt lesz a Magyar Pékszövetség is, aki szakmai beszélgetésekkel és technológiai innovációk bemutatásával készül. A technológia, higiénia és szolgáltatások szegmensből a Food Hygene és az Okos HACCP Kft biztosította már a helyét.
Bővebb információ a jelentkezés feltételeiről a sirha-budapest.com weboldalon olvasható.