Portré

Portré

Az alapanyagokban még van hová fejlődni a magyar mezőgazdaságnak, de vannak komoly erősségeink is. Az oktatásban egy komoly frissítésre lenne szükség, míg az étkezési kultúrában már egyenesen átállásra – mondta Litauszki Zsolt, aki vándorévei alatt Ausztria legjobb éttermeiben járta végig a ranglétrát a zöldségpucoló commistól a konyhafőnökségig, jelenleg pedig a tíz éttermet számláló Zsidai csoport kreatív séfje.

Portré

A legjobb éttermeknek ugyan meg kell mutatniuk az újszerűséget, de a jó konyha a jó alapanyagoknál kezdődik, ami a magyarok nagy többségének elérhetetlen marad, így a csúcsgasztronómia nem tud lecsorogni a tömegekhez – állítja Hampuk Zsolt, szakács.
Hogyan lehet szakácsként feltörni? Mit lehetne a magyar konyhából külföldön eladni? Kiderül.

Hírlevél feliratkozás

newsletter