Étel-ital

Hírek

A Borsodi Sörgyár dolgozói szeptemberben ismét önkéntes munkát vállaltak a mára hagyománnyá vált fenntarthatósági hónap keretein belül. Idén ősszel Miskolcon, a megyei központi kórház udvarát varázsolták szebbé. A sörgyár a Molson Coors Csoport tagjaként a vállalati stratégiai program keretein belül több millió forintos támogatással és önkéntes fizikai munkával járult hozzá a kórház szebbé tételéhez.

Minőségi komló termett Kastélyosdombón

Hírek

Egészséges, jó minőségű komló termett Kastélyosdombón, ahol a HEINEKEN Hungária és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet kezdeményezésében hátrányos helyzetű családok indították újra a hazai komlótermesztést. Az egy évvel ezelőtt ültetett komló sikerét látva, az Agrárminisztérium egy idén októberben benyújtható pályázat keretében hektáronként hatmillió forintos állami támogatást nyújt vállalkozó családoknak, hogy komlót termesszenek.

Tags: , ,
Szekszárd a palackban

Hírek

Közös gondolkodás eredményeként született meg néhány éve a Szekszárd Palack, ami a minőség és az elkötelezettség fokmérője lett a borvidéken. Az ebbe töltött borokat és az elmúlt évek tapasztalatait szeretnék megosztani a szekszárdi borászok október 22-én, egy budapesti sétálókóstolón.

Hírlevél feliratkozás

newsletter