A söráradat mellett az Osztrák-Magyar Monarchia gasztronómiáját megidézve sörvacsorával és sörbrunch-csal is készülnek február 17-19. között.
Az ország első és egyetlen téli sörfesztiválján a szervezők - a Serfőző és a Gellért Hotel – közleményében kitért arra, hogy ők a kulturált sörfogyasztás elvét hirdetik és azért hozták tető alá immár második alkalommal az Indoor Sörfesztivált, hogy tág teret adjanak a változatos sörfajták bemutatkozásának. A fesztivál kiállítói között lesznek kézműves, kisüzemi és nagyüzemi márkák egyaránt.
A teljesség igénye nélkül itt lesz a Bandusz Sörfőzde köleses söre, a Fóti Sörfőzde különlegességei, a Kecskeméti Sörmanufaktúra remekei, a Fűtőház Sörfőzde „mozdonysorozata”, de lesz Guinness, Bernard, Kilkenny, Erdinger, Primátor és Bombardier kínálat, mint ahogy a Kupak&Dugó, a Prágai Sörház palettája is felsorakozik. És akkor ez még nem minden.
A Gellérttől már megszokhattuk, hogy mindig valami különlegességgel rukkolnak elő, ez a Sörfesztiválon sem lesz másként, ahol ezúttal az Osztrák-Magyar Monarchia gasztronómiáját megidézve sörvacsorával és sörbrunch-csal is készülnek. Valamint, mivel számukra a minőségi sörfogyasztás minden esetben kultúrával párosul, így Katona Csaba történész a Monarchia korát jellemző sörös gasztronómiáról tart történelmi kalandozásokat a fesztiválon két óránként és non-plus-ultraként a sörvacsorákon.