A sikeres tavalyi közös rendezvények folytatásaként a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show keretében kerül megrendezésre az immáron III. Piaggio Pizza és Prosecco Fesztivál & Verseny Budapesten, a Kincsem Parkban, 2024. május 3-5. között.

 A Kovács Lázár (Lázár Chef) szervezésében megvalósuló III. Piaggio Pizza Fesztivál kiváló és megfizethető árú programokat kínál:

 "Sok szeretettel várjuk a Ballagókat és az Édesanyákat, hiszen erre a hétvégére esnek az iskolai ballagások és az Anyák napja is. A fesztivál kiváló alkalmat és helyszínt biztosít az ünneplésre. A rendezvény ráadásul ingyenesen látogatható, és már 800 Ft-tól elérhetőek az alap pizzaszeleteket annak érdekében, hogy a kilátogatók minél több fajta pizzát tudjanak megkóstolni a kitelepült pizzériák széles kínálatából."

 A fesztiválon Magyarország legjobb pizzériái és pizzakészítő mestere lesznek jelen, akik ráadásul a három nap alatt workshopokat és bemutatókat is tartanak azok számára, akik a pizzakészítés rejtelmei iránt érdeklődnek, vagy tanulni szeretnének olyanoktól, akik az Olaszországban megrendezett pizza világbajnokságokon is szép eredményeket értek el. 

 Természetesen a finom olasz kávé és az olasz alapanyagok is nagy szerepet kapnak, hiszen számos olasz alapanyag forgalmazó képviselteti magát a rendezvényen. A prosecco szerelmesi széles repertoárból, különleges Magnum tételekből is válogathatnak.

 A fesztivál idén sem marad verseny nélkül, szombat délután ugyanis két verseny is megrendezésre kerül. A Pizzakészítő Bajnokságra még korlátozott számban jelentkezhetnek azok, akik elismert zsűri előtt szeretnék megmérettetni magukat.