A BPBW Budapest Beer Week 2024 május 20-tól május 26-ig tart.

Hétfőtől csütörtökig tele lesz a főváros sörös és szakmai eseményekkel, a BPBW 2024 fő kóstolónapjai május 24-én és 25-én lesznek a Dürer Kertben, az ingyenesen látogatható ráadás nap május 26-án, vasárnap kerül megrendezésre ugyanitt.

A főzdék képviselői személyesen jönnek csapolni a fesztiválra, a korlátlan kóstoló sessionök alatt, illetve utánuk élő koncertekkel és persze további csapokkal és sörökkel várnak mindenkit a szervezők

2024-ben a budapesti színtéren a világ minden tájáról érkeznek főzdék, ráadásul napi 4 sör kerül csapra korlátlan kóstolásra 14 és 20h között, vagyis a két korlátlan kostoló TASTING SESSION nap alatt több, mint 360 különböző sör lekóstolására lesz lehetőség! Vasárnap ingyenes a helyszín látogatása és a fellépő zenekarok is korábban kezdenek, ilyenkor már szűkített kínálattal és a külföldi sörfőzők többsége nélkül, de ettől még töretlen lelkesedéssel lép a fesztivál a hetedik, utolsó napjába.

"A Budapest Beer Week nem csak egy sörfesztivál. Az élő zenekarokkal, jam sessionökkel és exkluzív dj szettekkel az a célunk, hogy egyedi hangulatot teremtsünk a tűző májusi nap alatt, közvetlenül a Duna partján és megmutassuk, hogy néz ki Közel-Kelet Európában az igazi fesztivál-flash. A kóstolónapok csak a jó indok arra, hogy az évről-évre jelentős számú dán, holland, brit, cseh, német (és így sorolhatnánk) érdeklődőt elhozzuk akár 7 napra is, és Budapest legyen egy hétre a kraft sörös világ közepe."