A nagykonyhai zsírleválasztók új generációját képviseli a kompakt méretű, szabadon álló, egyszerre akár több konyhai berendezés fogadására képes ACO Zsírcsapda. 

Az élelmiszerek minősége, az élelmiszer-biztonság, a személyzet szaktudása és lojalitása, valamint az ételkészítéshez használt berendezések kulcsfontosságúak minden éttermi, konyhai vállalkozás számára. Ezzel szemben a konyha infrastruktúráját, annak hatását gyakran alábecsülik, sőt esetenként figyelmen kívül hagyják. Holott a higiénikus és egészséges nagykonyha, a higiénikus szennyvízkezeléssel kezdődik.

 A nagykonyhákban az élelmiszerhulladék akaratlanul is a lefolyóba kerülhet például a mosogatók használata, edények és berendezések tisztítása közben. Az egyik fő szennyező anyagot a főzés során keletkező zsírok és olajok jelentik, amelyek a csatornarendszerbe kerülve megszilárdulnak és eldugíthatják azt. Amennyiben akár a külső, akár a belső csatornarendszer eldugul, akkor a szennyvíz eláraszthatja a konyhát, és jelentős fertőzésveszély is kialakulhat. A zsírleválasztók eltávolítják a zsiradékot a szennyvízből, tehermentesítve a lefolyórendszert.

Az ACO legújabb nagykonyhai berendezése az ACO Zsírcsapda egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek kiemelik az eddig ismert megoldások közül.

Kompakt méretének és ergonomikus kialakításának köszönhetően egyszerűen telepíthető. Beépítéséhez nincs szükség a konyha szerkezeti átalakítására. Szintezőlábaival és sima oldalfalaival könnyen hozzáilleszthető a konyhai berendezésekhez. Forgatható be- és kifolyócsöve szintén nagyfokú rugalmasságot biztosít a bekötés során.

 Felhasználási, alkalmazási területe is végtelen, bármely nagykonyhában megállja a helyét. Használható éttermekben, szállodákban, gyorséttermekben, kávézókban, büfékben, de akár hentesüzletekben is.

 Felépítése és működése egyedülálló. Koaleszcensz térrel és két külön zsírleválasztó kamrával rendelkezik, amelyek hatékonnyá teszik a működését. A leválasztókamra közel kétszer akkora, mint ami a hasonló teljesítményű zsírleválasztóknál megszokott. A napi karbantartás és üzemeltetés a szennyfogó kosár ürítéséből és szükség szerint a zsírtartály ürítéséből áll.

 Négy különböző méretben rendelhető. A méret függ a konyha teljesítményétől, illetve a rákötni kívánt berendezések mennyiségétől. A Zsírcsapda igény szerint akár több mosogatót, kombisütőt és mosogatógépet is tud fogadni.

 

Az ACO részt vesz a SIRHA BUDAPEST kiállításon március 22-24. között,
ahol élőben is bemutatjuk az ACO Zsírcsapdát.

Látogasson meg minket a Hungexpo A épületének H16 standján!

A linkre kattintva a regisztráció után az ACO vendégeként ingyenes belépőt kap 

 

(X)