Több mint 120 étterem részvételével már 12. alkalommal várja az érdeklődőket a rendezvény március 13-19. között.
Több mint 120 étterem részvételével már 12. alkalommal várja az érdeklődőket a rendezvény március 13-19. között.
Januártól az éttermi szolgáltatások forgalmi adója 27-ről 18 százalékra csökkent. Az örömbe azonban üröm is vegyült, amikor kiderült, hogy ez nem az egész vendéglátásra vonatkozik, de többen a bonyolult szabályok miatt is aggódtak, mert emiatt nehezebbé válik az adminisztráció. A Chef&Pincér a hatóságoktól és adószakértőtől érdeklődött, hogyan is lehet kezelni a helyzetet.
A La Perle Noire Restaurant and Lounge közzétette, hogy a Tanti korábbi séfje, executive séfként náluk dolgozik.
A Le Garage nyitása 2018 nyarán várható.
Április 18-ig fogadja a nevezéseket a Közétkeztetési Szakácsverseny 2017-2018 versenyre a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV).
Az Isztriai-félszigeten lévő Rovinj egyik étterme kapta az első horvátországi Michelin-csillagot.