Kiemelt étel témák

Mozaik Lista

A pályamunkákból a Magyar Bocuse d’Or Akadémia tagjaiból álló zsűri szűkítette a kört, így kiderült kik versenyeznek a Bocuse d'Or magyar selejtezőjén.

Összesen tizennyolcezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a hétvégén megrendezendő 5. Tirpák Fesztiválon és Pálinkanapon, valamint a 2. Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokságon.

A Nyárspolgár BBQ a királykategória első helyét hozta el Szlovéniából, a Közel a tűzhöz a mistery boxnál remekelt.

2018. február 7-9. között várja a szakembereket a Sirha Budapest Élelmiszeripari és Horeca szakkiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A KKE régió szálloda- és vendéglátóipari, gasztronómiai, élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, valamint csomagolóipari szakembereinek találkozóhelye jövőre a harmadik alkalommal kerül megrendezésre.

Egy zürichi csokoládégyártó cég egy évtized alatt kifejlesztett rózsaszín csokoládéval, egy genfi start-up vállalkozás pedig kék színű borral állt elő.

A Kárpát-medence gazdálkodási hagyományait képviselő állat- és növényfajták olyan minőségi jellemzőkkel rendelkeznek, hogy semmi mással nem helyettesíthetők- mondta Zsigó Róbert, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára.

Szeptember 8-án lesz a Jeunes Chefs Rotisseurs Competition, amelyen a Gundel étteremhez tartozó Bagolyvár séfje képviselheti Magyarországot. A versenyző napi rendszerességgel készül, és a báránybordát vélhetően álmából felkelve is azonnal megsütné.

Idén október 13-15. között új helyszínen, de nem a Szabadság téren, hanem a Gesztenyés-kertben várja az édesszájú látogatókat az 5. Kürtőskalács Fesztivál.

A Kincsem Parkban rendezendő gasztrofesztiválra érkezik a Lecsócsómacsó és Gombócda is.

Készül a Tokaji Borvidék szakácskönyve, a receptgyűjtemény összegyűjtését, rendszerezését és kiadását a Tokaj-Hegyalja Konyhája elnevezésű csoport vállalta fel.

A Duna-parti város éjjel-nappal nyitva lesz a hétvégén.

Idén október 13-15. között új helyszínen, a Szabadság téren várja az édesszájú látogatókat az 5. Kürtőskalács Fesztivál.

Népszerű étel témák

Mozaik Lista

A pályamunkákból a Magyar Bocuse d’Or Akadémia tagjaiból álló zsűri szűkítette a kört, így kiderült kik versenyeznek a Bocuse d'Or magyar selejtezőjén.

Összesen tizennyolcezer adag ételt készítenek el a főzőcsapatok a hétvégén megrendezendő 5. Tirpák Fesztiválon és Pálinkanapon, valamint a 2. Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokságon.

ES graphic gastro banner