A Starbucks Magyarország a téli szezont két izgalmas italkülönlegességgel, a népszerű Salted Pretzel Hot Chocolate itallal és hűsítő változatával, a Chocolatey Pretzel Frappuccino® Blended Beverage italkülönlegességel rázza fel, amely 2023. február 1-től érhető el a kávéház italkínálatában. A kávézólánc új, sóspereces ízvilágával a tradicionális forrócsokoládék világától elrugaszkodva melegíti fel vendégeit egy ital erejéig.
A 2023-as Dining Guide Top100 Étteremkalauz egyik legfontosabb újítása lesz, hogy a korábbi évekhez képest jóval nagyobb hangsúlyt fektet majd az alternatív vendéglátóhelyekre, amelyek folyamatosan magas minőséget nyújtva a vendégek kedvenceivé váltak. Nemcsak a Dining Guide, hanem a Wolt számára is kiemelt jelentőségűek az alternatív éttermek, a két cég együttműködésének célja ezeknek a vendéglátóhelyeknek a láthatóvá tétele és népszerűsítése.
Három magyar nonprofit szervezet, a Burattino Általános Iskola és Gimnázium, Gyermekotthon, a Szikra Tehetséggondozó Egyesület és a BAGázs Közhasznú Egyesület részesült a Starbucks Alapítvány Global Community Impact Grants programjának támogatásában, amellyel az egyesületek hozzájárulhatnak a fiatalok fejlődéséhez, valamint a befogadás és a sokszínűség népszerűsítéséhez.
Novemberben 2,8%-kal nőtt a vendéglátás forgalmának volumene az októberi 2,1%-os visszaesés után, míg 33,5%-kal emelkedett az árbevétele a jelentős áremelések következtében, annak ellenére, hogy a reáljövedelmek csökkenése a kereslet visszaesését okozhatta, míg számos vendéglátó jelentette be az elmúlt hónapokban a tevékenység szüneteltetését.