A Dunakanyartól Zalaegerszegig összesen tíz új településsel bővíti szolgáltatási területét a Wolt a következő hetekben.

 Tíz új településen indítja el a szolgáltatását a Wolt ősszel: szeptember közepe óta már a dél-budapesti agglomerációban (Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Tököl, Dunaharaszti és Taksony) élők is kipróbálhatják a Wolt gyors házhozszállítását, ezt követően októberben Zalaegerszeggel és Gödöllővel, novemberben pedig Váccal és Ürömmel bővül a kiszállítási terület. Ősztől tehát már több mint 30 településen, az ország lakosságának közel fele számára lesz elérhető a Wolton történő kényelmes házhozszállítás, legyen szó pizzáról, thai tésztáról, vagy akár a heti nagybevásárlásról. Az új városokban különleges kedvezményes ajánlatokkal indul el a szolgáltatás.

 „Az új települések nyitása bizonyítja, hogy nemcsak a vásárlók részéről van igény a szolgáltatásunkra, hanem az éttermek és kiskereskedők is növekedési lehetőséget látnak abban, hogy a Wolt segítségével akár fél órán belül a vásárlók ajtaja elé juttatják a termékeiket. Célunk, hogy a platformunkon egyre nagyobb számú vásárlót és kereskedőt tudjunk összekötni és még több kereskedő számára nyissunk új értékesítési csatornát, miközben futár partnereinknek rugalmas munkavégzési lehetőséget kínálunk. Bízunk benne, hogy segíteni tudjuk a vállalkozásokat abban, hogy az előttünk álló őszi időszakban is még több vásárlót és vendéget érhessenek el” - mondta Sabjányi László, a Wolt Magyarország ügyvezető igazgatója.

 „Az utóbbi években azt tapasztaltuk, hogy óriási igény van a gyors házhozszállításra. Különösen igaz ez Budapest környékére, ahol a jellemzően Budapesten dolgozó lakók otthonaikban, esténként és hétvégén is szeretnének a Woltról rendelni. A dél-budapesti agglomeráció az ország leggyorsabban növekvő régiója, így fontos számunkra, hogy a szolgáltatásunkat itt is minél többen érhessék el” - tette hozzá Sabjányi László.

 Zalaegerszegen - amely az egyik utolsó olyan nagyváros az országban, ahol eddig még nem jelentek meg a Wolt kék táskás futár partnerei - közel 30 partnerrel indul majd el a házhozszállítás, így az ott élők az melegételek mellett állateledeltől kezdve a virágokon át az élelmiszerekig közel tízezer termék közül választhatnak majd a Wolt alkalmazásában.

 A Wolt rugalmas szolgáltatásokkal is bővíti az éttermi és kiskereskedelmi partnerek részére a házhozszállítási platformot. A Wolt Drive segítségével a kereskedők a saját webshopjukon fogadják a rendeléseket és a Wolt futárok viszik házhoz a rendelt terméket vagy ételeket, míg a Wolt Self-delivery szolgáltatás révén a vásárlók a Wolt alkalmazásban rendelhetnek az éttermektől vagy üzletektől, ám a kereskedő partnerek a kiszállítást saját futárokkal végzik.

 A Wolt 2018-ban indult el Magyarországon, az alkalmazásban ma már több ezer étterem mellett elérhető például az Auchan, a Coop, a Tesco, vagy a Manna élelmiszer-kínálata, de kozmetikumot, Covid-tesztet, étrendkiegészítő termékeket, játékokat, vagy akár cipőket is rendelhetnek a felhasználók. Ezen kívül jelenleg hét helyszínen üzemel a Wolt saját kiskereskedelmi online áruháza, a Wolt Market is.