Literes korsókba csapolt főzetekkel, sramlival, faházakról lógó girlandokkal és bajor perecekkel várja az Oktoberfest hangulatára szomjazókat a Serfőző csapata. A Serfőző Biergarten június 3. és 6. között eleveníti meg a német sörforgatagot a  Gellért Söröző & Brasserie teraszán.

Június első hetére a legnépszerűbb német főzetek és szaftos bajor sörkorcsolyák sorakoznak fel a Danubius Hotel Gellértben. Az Erdinger házában három csapravert és két üveges nedűvel készülnek a Serfőző Biergarten vendégeinek. A Német sörök házában a legnépszerűbb pilseni típusú főzetekkel készülnek, így Bitburger, Wernesgrüner, Radeberger, Köstritzer, vagy Dab főzetek közül már egészen biztos újratölthetik korsóikat a látogatók.

Természetesen a végtelen literes korsók tartalmas sörkorcsolya után kiáltanak, melyre a Gellért Söröző & Brasserie csapata szolgál válaszul. Többek között bajor pereccel, fűszeres grillkolbásszal és konfitált csülökkel idézik meg a müncheni sörédenkertet. Ráadásul miután az egyszeri sörkedvelő erőt merített a bajor főzetekből és a combos lakomából, sörösrekesz-tartó és egylitereskorsó-tartó versenyen mérettetheti meg magát a Gellért Hotel teraszán. A hangulatról a Pilsner Professoren zenekar és Katona Csaba sörtörténész gondoskodik.

A szervezők az elmúlt hónapok veszélyhelyzetét figyelemmel kísérték, így az egészségügyi előírásokat szem előtt tartva és betartatva várják a látogatókat egymástól legalább másfél méterre elhelyezett sörpadokkal és a kiállítóknál biztosított folyamatos kézfertőtlenítési lehetőséggel.

Figyeljünk egymásra, és találkozzunk az Serfőző Biergarten-en június 3. és 6. között a Danubius Hotel Gellértben!