A gasztronómia világában idén tavasszal lesz egy olyan hét, ami tíz napig tart majd

Az Országos Étterem Hét tavaszi programja ugyanis a nagy érdeklődés miatt a szokásosnál hosszabb ideig lesz elérhető. Március 6-tól március 15-ig ismerkedhetnek a program látogatói a legkülönfélébb konyhákkal, minőségi fogásokkal, gondosan összeállított menüsorokkal az ország kiváló éttermeiben, előnyös menüárakon. A résztvevő éttermek a 3 fogásos menüket 3.900 forintos Top, 4.900 forintos Prémium, vagy 5.900 forintos Exkluzív kategóriákban szolgálják fel. Azoknak, akik szívesen megismerkednének egy-egy új, számukra még ismeretlen étterem kvalitásaival a degusztációs menüsorok révén, érdemes résen lenniük: az előzetes asztalfoglalásra február 19-től lesz lehetőségük a a www.etteremhet.hu oldalon.