Integrált termék- és szolgáltatáscsomagot alakít ki az Assist-Trend Kft. A hazai higiéniai piac meghatározó szereplője hét márkakereskedőjével és 13 stratégiai együttműködő partnercégével teljeskörűen kívánja lefedni a szálloda- és vendéglátóipar szereplőinek igényeit.

Komplex megoldáscsomagokat kínálnak majd a HoReCa-szektor szereplőinek, amelyek a higiéniai termékek és szolgáltatások teljes körén túl kiterjednek majd a munkaerő-tréningekre és -betanításra, az online munkahatékonyság követésre és a teljesítménymérésre is.

Túl kell lépni az egyszerű termék- vagy szolgáltatásértékesítésen, olyan csomagokat kell kínálni a HoReCa-szektor szereplőinek, amelyek megoldást adnak a problémáikra, és segítik mindennapi munkájuk végzését úgy, hogy hatékonyan koncentrálhassanak a legfontosabb feladatukra, a szállodák a vendégeik kiszolgálására, az éttermek a kiváló ételek készítésére és a minőségi kiszolgálásra– mondta Bodrogai Ferenc a magyar tulajdonban lévő Assist-Trend csoport tulajdonos-ügyvezetője a társaság nemzetközi üzletember-találkozóján, Kecskeméten. A társaság először hét hazai márkakereskedőjének, valamint meglévő és leendő stratégiai partnereinek mutatta be új üzleti tervét, amelyben  az Assist-Trend mint rendszerintegrátor, szövetségbe gyűjti  stratégiai együttműködő partnereit, hogy a HoReCa szegmensben lévő ügyfelei széleskörű igényeit tudja kielégíteni mind higiéniai mind szolgáltatási területen. Az Assist-Trend új üzleti elképzelése egyesíti magában a partnerei szaktudását, minőségét és erejét, ezzel olyan kínálatot nyújt a HoReCa-piacon, amely nemcsak Magyarországon lesz egyedülálló, hanem az európai piacon sem találni ilyenre példát.

Az Assist-Trend komplex megoldáscsomagjai a higiéniai termékek és szolgáltatások teljes körén túl kiterjednek majd a munkaerő-tréningekre és -betanításra, az online munkahatékonyság követésre és a teljesítménymérésre is. Az új üzleti terv integrált higiéniai megoldásainak jelentős része már ma is elérhető, ilyen például a szakszerviz, a higiéniai tanácsadás, a padozatápolás, az online vegyszeradagolás vagy az Assist-Trend megújult honlapjának folyamatosan bővülő Tudásbázisa.