A Danubius Hotels különleges ajánlatokkal várja budapesti szállodáiba belföldi vendégeit. Rooftop jóga reggel a teraszon, Újra énidő! bérlet, VÁRbéli kalandok, Wellness élmények. A budapesti Danubius szállodák nem bízzák a véletlenre a hazai vendégek kényeztetését.

A Danubius Hotels vidéki szállodáiban sok hazai vendégre számítanak az idei nyáron. A szállodalánc új lehetőségeket teremt azért, hogy a budapesti pihenés, nyaralás programokban gazdag kikapcsolódás legyen. Ezért különféle kényeztető csomagokkal készülnek a következő hónapokra, melyek sok magyar családnak, párnak, baráti társaságnak adhatnak kedvet ahhoz, hogy felfedezzék a főváros rejtett kincseit, elérhető, biztonságos, hazai körülmények között. Emellett egyedi napi ajánlatokkal, programokkal, exkluzív éttermi kínálattal teszik színessé a tartózkodást, az akár csak egy rövid kikapcsolódás erejéig érkező vendégek számára.  

 Minden héten Rooftop jógával várják a dunaparti Danubius Hotel Helia szálloda egyedi kialakítású napozóteraszán a mozogni vágyókat. A különleges élmény mellett wellness szolgáltatásokat és többféle masszázst is kínálnak. Az Újra énidő! a Helia Spa&Fitness Center bérlete pedig motivációt nyújt a mozgás világába való visszatéréshez a hosszú bezártság után. A rugalmas felhasználású bérletet egyszerre több személy is használhatja, és a hét minden napján időkorlát nélkül érvényes.

 A patinás Danubius Hotel Gellért wellness kényeztetéssel és akciós ajánlattal várja a budapesti kikapcsolódást választókat. A Gellért-hegy lábánál található szálloda nemcsak a belvárosi élet szórakozási lehetőségeit és a Gellért Brasserie és Söröző gasztronómiai különlegességeit kínálja, hanem csomagajánlatban még exkluzív fürdőzési lehetőséget is a Gellért Fürdőben!

 A Danubius Hotels budapesti szállodái közül, különleges Zsolnay Kávéházával és építészeti elemeivel lenyűgöző Radisson Blu Béke és a belvárosi Danubius Hotel Erzsébet is várják a vendégeket. A kedvező csomagajánlatok mellett rugalmas foglalási feltételekkel, megújult szolgáltatásokkal és színes programokkal hívják fel a figyelmet a budapesti kikapcsolódási lehetőségekre a szállodák, mert pihenni a fővárosban is érdemes!