Új, széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező igazgató érkezett a BDPST Group tulajdonában álló BOTANIQ Turai Kastély élére: a neves szállodapiaci szakember, Csizmadia Örs tölti be a szállodaigazgatói pozíciót 2021. március 1-től.

A többek között egy New York-i étteremben is vezető szerepet betöltő igazgató célja, hogy irányítása alatt a hoteltől már korábban is megtapasztalt, magas minőségű kiszolgálással és széles szolgáltatáspalettával várja vendégeit a teljeskörűen felújított szálloda – amint a helyzet is lehetővé teszi.

2021. március 11. Az opening időszak leteltével Csizmadia Örs tölti be a BOTANIQ Turai Kastély szállodaigazgatói posztját, az új szakember Csetnegi Zoltán korábbi szállodaigazgatót váltja a vezetői pozícióban. A több mint 16 éves releváns tapasztalattal rendelkező szakember karrierje során végig járta a szállodai ranglétra minden lépcsőfokát, és az ez idő során szerzett gyakorlata és hozzáértése segíti majd őt a tavaly nyáron megnyitott hotel vezetésében.
„Hatalmas megtiszteltetés és szintén hatalmas szakmai kihívás egy ilyen jelentős szálloda vezetése. Külön öröm számomra, hogy olyan kollégákkal dolgozhatok itt együtt, akik motiváltak és tettre készek, és a lehető legjobban szeretnék végezni a munkájukat – ebben szeretnék majd nekik segítséget nyújtani. A munkánk, amely komoly csapatszellemet és közös gondolkodást, valamint hatékony együttműködést igényel, mind azt a célt szolgálja, hogy a vendégeink élményekkel telve, boldogan hagyhassák el a BOTANIQ Turai Kastélyt és visszavágyjanak ide a jövőben is” – mondta Csizmadia Örs, majd hozzátette, hogy a külföldön szerzett rutinnal és megtapasztalt, úgynevezett „best practice-ekkel” szeretné még sikeresebbé tenni a hotelt.
Örs a szállodapiaci pályafutását Budapesten kezdte, több mint egy éven keresztül a budapesti Nobu étteremben a szervízért volt felelős. Az elmúlt tíz éven számos magyar, valamint külföldi étteremben és szállodában szerzett vezetői tapasztalatokat. 2010 és 2011 között a New York-i 15 East Restaurant-nak volt a vezetője – a Manhattanben található kortárs japán éttermet Michelin-csillaggal is díjazták. Hazatérése után a Buddha-Bar Hotelben helyezkedett el F&B vezetői pozícióban, majd közel öt évig töltötte be a Széchenyi téren található TOKIO Budapest Étterem és Bár étteremigazgatói posztját. 2018 decemberétől projektmenedzserként segítette több fővárosi szórakozóhely megnyitásának folyamatát, végül pedig 2019 nyarától kezdve a Párizsi Udvar Hotelben tevékenykedett, mint F&B igazgató.

A BOTANIQ Turai Kastély kiemelkedően magas minőségű szállodává és rendezvényhelyszínné alakult a fejújításoknak köszönhetően, amely hiánypótló szerepet tölt be a térség turisztikai kínálatában. Emellett az ország egyik legelegánsabb étterme nyílt meg a kastélyban, amelyért önmagában is érdemes Turára látogatni.