A sebesség és az autóversenyek szerelmeseinek szólnak a Formula 1-es Magyar Nagydíj hétvégéjén a Hard Rock Hotel Budapestben megrendezésre kerülő programok.

A világhírű szállodalánc és partnerei, a Red Bull Racing és a Red Bull Hungária Kft, exkluzív kikapcsolódást és a virtuális versenyzés élményét kínálja az F1 szurkolói számára július 22-23-án a szálloda teraszán és lobbijában, ahol a legjobban teljesítők értékes nyereményekben részesülnek, miközben Max Vesrtappen és Checo Perez személyes tárgyait is megtekinthetik.

Épp csak a füstölgő gumik illatát nem érzik majd a Hard Rock Hotel Budapestbe a Formula 1 Magyar Nagydíj hétvégéjén ellátogatók, de egy kis fantáziával azt is maguk elé képzelhetik a vérbeli Formula 1 rajongók, miközben az F1 szimulátorral “száguldanak”. A szálloda lobbijában felállított versenygépet kipróbálók között értékes nyereményekkel kecsegtető versenyt is hirdet a szálloda és partnere - a Red Bull - így a virtuális száguldásba feledkezés garantált lesz.

A látogatók a hotel lobbyjába érkezve a memorabilia kollekció keretében ezúttal nem csak Prince élénk lila műszőrme kabátját, Beyoncé ruháját, Freddy Mercury kézzel írt levelét, vagy John Lennon jegyzetfüzetét vehetik szemügyre, de tesközelből nézhetik meg a Max Verstappen és Checo Perez által viselt, eredeti és hitelesített overálokat.

„A száguldó cirkusznak is nevezett Formula 1 az autóversenyzés királykategóriája, amely hétről-hétre emberek millióit szórakoztatja világszerte. A Hard Rock Hotel Budapestben is azért dolgozunk, hogy a hozzánk látogatóknak egyedi kikapcsolódást nyújtsunk. A Red Bull-lal való együttműködésünkkel a felhőtlen szórakozás élményét és valódi F1 hangulatot szeretnénk elhozni a szurkolók számára a versenypályán kívül is” – mondta el Bayer Bence a Hard Rock Hotel Budapest marketing igazgatója.

A virtuális futamokat a leggyorsabb idővel teljesítő vendégek értékes nyereményeket, köztük az ötcsillagos szállodában érvényes szállodai voucher-t vagy éppen a Red Bull Racing pilótája által dedikált baseball sapkát nyerhetnek. Az inkább az agyukat tornáztató vendégek számára F1 kvízjátékkal készülnek a szervezők, melyen izgalmas ajándéktárgyakat és a Constant Grind Bárban vagy a mesés panorámát nyújtó Roxy tetőteraszon felhasználható kedvezményeket és Red Bull ajándéktárgyakat nyerhetnek.

A Formula 1-es hétvégén a Hungaroringen várható izgalmakról sem maradnak le az esemény látogatói, miután a szombati versenykvalifikációs edzést és a vasárnap délutáni futamot is élőben közvetíti tévéin a Hard Rock Hotel Budapest. Az exkluzív programok megkoronázásaként a vendégek az alkalomra kreált, extra szárnyalást nyújtó, Red Bull alapú, alkoholos vagy alkoholmentes koktélokkal koccinthatnak. A vasárnapi F1 futamot követő levezetésről és az igazi Hard Rock Hotel hangulatról meghívott DJ gondoskodik majd.