Közép Európa első TRIBE hoteljét valósítja meg közösen az Accor, a világ vezető szállodacsoportja és a Futureal, a kelet-közép-európai régió egyik legnagyobb ingatlanfejlesztője. A 250 szobás hotel Budapesten, várhatóan 2023 végén nyitja meg kapuit. A projekt új korszakot jelent a Futureal számára, mivel a vállalat ezzel az együttműködéssel lép be a szállodafejlesztési szektorba.

 Tovább bővül az Accor a lifestyle szegmensben a TRIBE hotelmárkájának európai és nemzetközi terjeszkedésével: a cégcsoport a Futureallal közösen hozza létre nem csupán Magyarország, de Közép-Európa első TRIBE szállodáját. Az épületet Budapesten, a főváros egyik legfrekventáltabb, egyben a turisták körében az egyik legkedveltebbnek számító helyszínen, a Kertész utcában fejlesztik. A kivitelezés a várakozások szerint még ez év végén megkezdődik, a munkálatok pedig akár már 2023-ban befejeződhetnek.

 „A TRIBE egy alternatív lifestyle szállodamárka, amely nemzetközi dizájnerek által megálmodott modern, egyedülálló és urbánus környezetet kínál. A márka célja, hogy egy olyan eredeti, izgalmas és gondosan felépített élménnyel lepje meg az utazókat, ami a stílust az ár elé helyezi, így a TRIBE élen járhat a dizájnközpontú, megfizethető luxus lifestyle szegmensben. A vibráló magyar főváros és a 7. kerület tökéletes helyszínt nyújt ennek a kifinomult és kortárs brandnek. Biztos vagyok benne, hogy a koncepció elnyeri a vendégek és a helyi lakosok tetszését is” – hangsúlyozta Frank Reul, az Accor Észak-Európáért felelős fejlesztési alelnöke.

 A Puhl és Dajka Építész Iroda által tervezett magyarországi TRIBE 250 szobája a legmodernebb technológiát és magas szintű kényelmet biztosít majd. A vendégek és a helyi lakosok olyan izgalmas közösségi szolgáltatásokat élvezhetnek, mint a lenyűgöző kilátást és meghitt környezetet nyújtó sky bar, a fitneszterem, a kerékpárkölcsönzés vagy a co-working irodabérlés. Számos elismert nemzetközi dizájnstúdió vett részt a hotel különleges koncepciójának megvalósításában, köztük a DeSallesFlint Interior Design, a Nina Weinstein Lighting Design és a Hilla Mayer Lighting Design. A szálloda befektetője a Futureal-csoport, Kelet-Közép-Európa vezető ingatlanbefektetője és -fejlesztője.

 A TRIBE a Futureal első szállodafejlesztése, ami tovább szélesíti a vállalat már jelenleg is szerteágazó tevékenységét. Az átfogó hazai és nemzetközi ingatlanfejlesztési tapasztalatának köszönhetően a Futureal a fővárost egy magas minőségű, különleges és versenyképes hotellel gazdagítja majd.

 „A Futureal belép a hotelszektorba, ami új fejezetet nyit a cég közel két évtizede sikeres ingatlanpiaci működésében. Az aprólékos előkészületeknek, valamint a részletekbe menő piacelemzésnek és tervezésnek köszönhetően egy kiemelkedő projekttel indíthatjuk el új üzletágunkat. Úgy véljük, hogy az Accorban megtaláltuk azt a megfelelő partnert, amellyel közösen egy izgalmas márkát vezethetünk be a hazai piacra, és egy erős, hosszú távú együttműködést is kialakíthatunk jövőbeni projektjeinkhez” – mondta Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója.

 A hotel várhatóan 2023-ban fogadja az első vendégeit.