Június 18-án a Middlemist Red koncertjével megnyitja kapuit MONYO Land, Budapest legújabb 1500 fős nyári szabadtéri szórakozóhelye, a dinamikusan fejlődő MONYO Brewing Co. kisüzemi sörfőzde kertjében.

Az egyedi, karakteres hangulatú helyszínen a hazai alternatív / popzenei élvonalból válogató élő koncertek, tízféle csapolt kézműves sör - köztük itt debütáló új receptek - és a Tuning Burger csapata által készített rendhagyó, de csúcsminőségű fogások várják a különleges szórakozásra vágyó közönséget Európa egyik legmodernebb sörfőzdéjének tőszomszédságában.

 

 

 

A dinamikusan fejlődő MONYO Brewing Co. kisüzemi sörfőzde nyári szabadtéri szórakozóhelyet alapíottt MONYO Land néven 1103 Budapest, Gyömrői út 148. c. alatt. A MONYO Land több lesz mint koncerthelyszín: teljes kikapcsolódást biztosít a hétköznapok monotóniájából, az alapítók célja, hogy egyedi, karakteres hangulatú helyszínükön különleges élményt nyújtsanak, a program gerincét képező élőzenei koncertekkel és egyéb szórakozási lehetőségekkel, minőségi sörökkel (a hasonló helyek között egyedülálló módon több mint tízféle különböző csapolt sör lesz kapható) és vendéglátással. 

 

Itt olyan dolgok kerülnek alapból a vendégek poharaiba, ami máshol a fullextra: a csapolt kézműves sörök mindegyike a MONYO eredeti saját receptje, a szokásos extravagáns ízekkel, közülük némelyik itt kerül először bemutatásra. A gasztro-lécet az ételek terén is magas: együttműködő partnerük a velünk egyívású és hasonlóan maximalista Tuning Burger csapata, akik nemcsak a húspogácsákról tudnak mindent, hanem a vendéglátás szót is komolyan veszik! Természetesen a kínálat minden más elemét - az üdítőket és az egyéb szeszes italokat - is úgy válogattuk az immáron kötelező minőségen túl, hogy mindenki találjon kedvének valót.

 

A koncerthelyszínen túl a főzde is igazán különleges: Európa egyik legmodernebb sörfőzdéje épül itt, amely túl azon hogy megsokszorozza a MONYO korábbi főző-kapacitását, alkalmanként a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit. A vezetett főzdetúrák keretein belül a látogatók is megismerhetik azt a varázslatot, aminek bűvkörében a MONYO alapítói és csapata töltik az életüket.