Exkluzív terasznyitó eseménnyel ünnepelte a Paloma koktél világnapját a Don Julio és a W Budapest.

A világ első luxus tequila márkája és a főváros lélegzetelállító helyszíne egész nyáron át várja vendégeit, akik a Don Julio 1942 x W Budapest terasz stílusos környezetében Mexikó ikonikus italát is prémium minőségben fogyaszthatják.

Tequila és grapefruitszóda. Ez adja alapját a Paloma koktélnak, amely Mexikó szívéből származik, ám olyannyira népszerűvé vált a Latin-Amerikai ország határain túl is, hogy jelenleg a világ kilencedik legnépszerűbb koktélja. Nem véletlen tehát, hogy a grapefruit pikáns frissességét a tequila finom melegségével ötvöző, könnyen elkészíthető, jellegzetes rózsaszínű ital ma már világnappal is büszkélkedhet.

 

Idén május 22-én a Don Julio és a W Budapest exkluzív terasznyitó eseménnyel ünnepelte az egyedülálló italkülönlegességet. A főváros szívében nem mindennapi környezetben megnyíló Don Julio 1942 x W Budapest terasz a luxus tequila márka által képviselt életérzés mellett a brand stílusjegyeit kombinálja a hotel lenyűgöző design elemeivel. Az Operaház panorámájával megnyíló exkluzív helyszínen egészen a nyár végéig élvezhetik a pazar környezetet és a prémium minőségű italokat a vendégek.