A hazai átoltottságot követő nyitás során a COVID 19 által megtépázott  vendéglátó és HoReCa szektor lassan készül az újraindításra. Azonban a meglévő szabályozás, amely egyelőre csak a teraszok nyitását engedélyezi, újabb kihívások elé állítja a szektor résztvevőit.

Nem kétséges, hogy a teraszokon megjelenő, az első időkben inkább fiatalokból álló vendégkör - ezt láthattuk a 2020-as nyári újranyitás során is- , olyan ételekre, termékekre vágyik, melyek gyorsan elkészülnek és inkább a fast- street food kategóriába tartoznak. A vendéglátósok számára is kiemelten fontos lesz, olyan egyszerűen, gyorsan,  veszteségmentesen elkészíthető termékek étlapon tartása, melyek szavatossági idejére, romlandósága nem függ szorosan a váltakozó forgalomtól- hiszen a teraszokon az időjárás nagyban befolyásolja a vendégek számát. 

A Lepényes Lepények kiválló gyorsfagyasztott, félkész termékei az egyik legjobban ajánlott termékek a kényelmi termékek piacán. A kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós tésztába töltött, gazdag ízvilágú Lepényes Lepényeket jól ismeri és szereti az étkezőközönség, hiszen az  eddigiekben is siker terméknek számított fesztiválokon, rendezvényeken. 

A márka sikerét jelzi, hogy 2021-ben már 6 féle ízben, lakossági csomagolásban az üzletekben is elérhetőek a Lepényes Lepények! 

Előnyök: 

 

Legyen Partnerünk!

www.lepenyes.hu 

 

(x)