Indiai fűszerezésű, padlizsános csicseriborsós lecsó nyerte a Food Truck Show legjobb indiai street food-jának díját a Kincsem Parkban.

A gasztrofesztiválon a séfek india ízvilágát idéző fogásokkal versenyeztek, a három nap alatt egy szakmai zsűri és a közönség is értékelte az ételeket. A különleges lecsót a Meat & Sauce konyhafőnöke, Götz János készítette el, ami annyira jól sikerül, hogy a zsűri szerint még Indiában is megállná a helyét. 

 „A Meat & Sauce lecsója nagyon eredetire sikerült. Nem jöttem volna rá magamtól, hogy ezt egy magyar séf készítette, és nem egy indiai származású. A párosítás ráadásul azért is különleges, mert egy kimondottan magyaros ételt fejlesztett tovább, így egyetlen ételben jelenik meg mindkét ország gasztronómiája” – mondta el Alain Diwan, indiai séf, a szakmai zsűri elnöke.