Számos szerethető dolog van a nyárban – minden bizonnyal az egyik legélvezetesebb, hogy kitörhetünk a konyha keretei közül és a teraszon vagy a kertben, de akár egy nagyobb túra alkalmával a természetben is megsüthetjük az ebédre, vacsorára szánt finomságokat.
A Westend történetének legnagyobb átalakítása a végéhez közeledik, jövő hétvégén (július 22-23.) birtokba vehetik a látogatók a legfrissebb nemzetközi trendek alapján felújított, népszerű ételudvart. Az új közösségi teret nagyszabású programsorozattal adják át a nagyközönségnek.
Minden évben három szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést koordinál a Nébih (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal), a Balaton körüli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzések most kezdődtek el - mondta az Agrárminisztérium (AM) hétfői közleménye szerint az élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár Balatonlellén.
Friss, roppanós héjú cipó, nemzeti szalaggal átkötött kenyér, magvas buci, piros-fehér-zöld színű vekni, hagymás-mézes és málnás-pisztáciás ízesítésű péktermék. Ez csak pár példa azokból a termékekből, amelyek június 14. és 15-én a Magyar Pékszövetség asztalára kerültek. Ugyanis a szervezet idén immár tizenkettedik éve hirdette meg szakmai versenyét.