A főváros újabb ikonikus helye lehet a Caza Pizzabar, az első olyan étterem Budapesten, ahol igazi, kaliforniai recept alapján készül a pizza. Ugyanakkor ez a recept a Caza esetében nemcsak az elkészítés módját jelenti: a Caza az USA nyugati partján uralkodó mentalitást is magával hozza, könnyedség, igényesség, környezettudatosság és odafigyelés a részletekre.
Visszatér a S.Pellegrino Young Chef Academy egyik legizgalmasabb nemzetközi kezdeményezése, a S.Pellegrino Young Chef Academy verseny, amely a gasztronómia határait újragondolószakemberek felfedezését és támogatását célozza.
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szakemberei szerint jelzésértékűek a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) napokban publikált, a hazai vendéglátás 2021-es alakulásáról szóló, pozitív tendenciát mutató adatai*. Az erőteljesen javuló bevételi számok arra utalnak, hogy a komplex válságkezelő intézkedések és programok hatékonyan támogatják az ágazat helyreállítását.
A világ legnevesebb szakácsversenye - a Bocuse d’Or - európai döntője már nagyon közel van. A megmérettetést 2022. 03. 23-24-én újra Budapesten rendezik. Ezzel már második alkalommal szervezhetjük meg az európai döntőt.
A Sirha Budapest ismét megnyitja a kapuit 2022. március 22. és 24. között a megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A Közép-Kelet-Európa régió számára legjelentősebb élelmiszeripar és HoReCa szakkiállítása nem csak hazánkból, de külföldről is várja a szakma képviselőit.