Az Eventrend Csoport menedzsmentje 2018 elején úgy döntött, hogy piackutatásokkal segíti a hazai vendéglátó-ipar fejlődését.
A kutatás a vendéglátóiparban dolgozókra és a vendégekre fókuszálva készült.
Az Eventrend Csoport menedzsmentje 2018 elején úgy döntött, hogy piackutatásokkal segíti a hazai vendéglátó-ipar fejlődését.
A kutatás a vendéglátóiparban dolgozókra és a vendégekre fókuszálva készült.
Autentikus magyar ételek mellé kínálja legjobb söreit a Pécsi Sörfőzde Budapest szívében, a Káldy Gyula utcában.
A Falatozz.hu ételrendelő portál Falatozz Zölden! néven környezettudatos ételrendelési programot indít, amelynek keretében minden rendelést 100%-osan lebomló csomagolásban szállítanak ki. Ezzel az ország több mint 30 településén válik lehetővé a környezetbarát ételrendelés.
Magyar éttermek is csatlakoztak a Gout de France/Good France kezdeményezéshez, melynek során március 21. és 24. között öt kontinens százötven országának séfjei ünneplik a francia gasztronómiát és a fenntartható fejlődést.
Két új mesterszakácsot köszöntött a Budapest Marriott Hotel a csapatában. Konstantinos Kranakis executive séf és Varga Roland éttermi séf felelnek a márciusban újranyitó, friss koncepció szerint átalakított étteremért.
A McDonald’s Corporation a mai napon jelentette be, hogy üzletrész-adásvételi szerződést írt alá Scheer Sándor vállalkozóval és tapasztalt üzletemberrel, aki elkötelezett szándékát fejezte ki, hogy a magyar piac Developmental Licensee (DL) partnerévé váljon.