Különleges ünnepi menükkel, elviteles karácsonyi ajánlattal, felejthetetlen szilveszteri partikkal készül Budapest impozáns luxusszállodája, a Matild Palota, mely a belvárosi társasági élet régi-új központja, év végére izgalmas gasztronómiai ajánlatokkal és káprázatos programokkal készül azok számára, akik szeretnék egy kicsit varázslatosabbá, egy kicsit csillogóbbá tenni az idei ünnepvárást.

Az UNESCO világörökségi listájára felkerült neobarokk palota már többször bizonyította, hogy ha kifogástalan gasztronómiai élményre vágyik valaki a városban, vagy olyan csillogó és varázslatos éjszakai revü show-ra, mely minden érzékére hat, akkor jó helyen jár a luxusszálloda falai között. Így lesz ez idén decemberben is, amikor a szálloda tetőtől talpig, a The Duchess rooftop bártól egészen a Matild Café & Cabaret-ig páratlan ünnepi fesztivállal készül.


Karácsonyi ajánlat
Az év legcsodálatosabb időszakában, amikor a közös családi és baráti étkezéseknek van itt az ideje, a Matild Palota több gasztronómiai élménnyel is megajándékozza vendégeit. A hotel falai között megbújó, de annál kiemelkedőbb jelentőséggel bíró Spago by Wolfgang Puck Budapest december 1-je és 23-a között páratlan, 3 fogásos ünnepi menüvel készül a hozzá betérők számára. A marinált lazacpisztrángot, ropogós kacsacombot és máglyarakást felvonultató év végi ajánlat egészen karácsony napjáig tart, amikor is egy hamisítatlan, külön december 24-re megálmodott menüsor várja majd a vendégeket, ahol többek között olyan ikonikus fogások közül lehet választani, mint serpenyőben sült szarvasgerinc, az ünnepi fatörzs, vagy a „hagyományos” halászlé szivárványos pisztrángból házi tésztával és kaporral.
Turkey to Go – Ünnepi Spago menü elviteles változatban
Aki szívesebben élvezné a hamisítatlan Spago minőséget otthona nyugalmában, annak lehetősége nyílik erre idén is, hiszen december 15-27-e között elviteles, 4-6 főre ideális ünnepi menüt lehet rendelni az étteremből, melynek fő attrakciója egy tradicionális fűszerezéssel készült egyben sült bronzpulyka, forralt-boros almás lila káposztával, vörös áfonya szósszal és krémes burgonyapürével.


Szilveszteri programok
Szilveszter éjszakáján sem kell nélkülöznie senkinek Szántó István és csapata zseniális fogásait, hiszen a Spago december 31-én is tágra nyitja kapuit és négyfogásos ünnepi gourmet vacsorával, valamint kiváló italokkal várja a társaságokat, hogy az óév utolsó és az újév első pillanatait méltóképp megünnepelhessék.
Aki az év utolsó éjszakáján felejthetetlen programra vágyik, annak ajánljuk még a Matild Café & Cabaret szilveszteri partyját, vagy a felhőkhöz közeli, varázslatos kilátással bíró The Duchess rooftop bárt, ahonnan a város összes tűzijátékát megcsodálhatjuk.
A Matild Cabaret szilveszteri programjának sztárfellépője Nyári Károly, Nyári Aliz és Nyári Edit. Akrobaták lenyűgöző előadásával, táncosokkal és élő zenével kápráztatják majd a vendégeket. A műsort hajnalig tartó party követ.
Aki pedig december végén szeretné kiélvezni a vasárnapok adta nyugalmat, azokat december 25-én és január 1-jén várja az újonnan bevezetésre kerülő Ünnepi Brunch a Matild Café & Cabaret-ban!
Legyen az idei ünnepi időszak egy teljes hónapig tartó fesztivál a Matild Palotával!