A hazai piacon immár közel 10 éve jelen lévő Manna Ice fagylaltok nemcsak ízvilágukban, megjelenésükben képviselnek prémium minőséget, de a viszonteladói hálózatnak nyújtott szolgáltatásokban is.

Széles, több mint 40 ízből álló kínálatunkban a gyümölcs illetve a klasszikus ízek mellett helyet kapnak a Zero, hozzáadott cukrot, laktózt, glükózt nem tartalmazó fagylaltok is, valamint a különleges  rétegezett fagylaltok, melyek textúrája, ízélménye (ropogós és lágy) sokkal intezivebb a hagyományos fagylaltokénál. Tégelyeink építetten, díszítetten kerülnek a Partnereink pultjába, és valóban nagyon gusztusos látványt nyújt a gyümölcsdarabokkal vagy éppen csokoládéval megszórt „fagylalthegyek". Cégünk a fagylalat  árusításhoz szükséges eszközökön kívül, Partner asszisztenciát nyújt és széles skálájú reklám anyag segíti Partnereink megjelenését!  

A Manna Ice- Isteni finom! család várja azok jelentkezését, akik minőségi fagylaltot kívánnak árusítani és hisznek benne, hogy egy „jó fagylalt bármely élethelyzetet minimum 50 %-kal jobbá tesz!”

 www.mannaice.hu

X