Az Eventrend Group üzemeltetésébe került a Spoon the Boat.

 A pesti rakpart egyedülálló panorámával rendelkező emblematikus rendezvény- és étteremhajója 2020. augusztus 20-tól az Eventrend Group égisze alatt folytatja tovább. A gasztronómia-vendéglátás, rendezvényszervezés és hotelüzemeltetés területén működő, 28 éves múlttal rendelkező cégcsoport vezetőivel a jelenleg zárva tartó állóhajó tulajdonosai a napokban hosszú távú bérleti szerződést kötöttek.

Az Eventrend Group alapító tulajdonosai és vezetői, Nagy Gábor és Kőrössy Zoltán nyitottak voltak a megkeresésre, hiszen már évekkel ezelőtt tárgyaltak egy együttműködésről, így az egyeztetések mindenki számára kedvező megállapodással zárultak. Az új üzemeltetők elismerik és nagyra értékelik a korábbi bérlők munkáját és köszönettel fogadják a segítőkész együttműködést, amely lehetővé teszi, hogy az átvétel és az újraindulás zökkenőmentes legyen. A Spoon erősen turisztikai orientációjú, ezért egyelőre csökkentett üzemmódban, indulásként augusztus közepétől, mint rendezvényhelyszín kezdi meg a működését.

Az Eventrend Group alapítóinak meggyőződése, hogy a válság nem csak egy leküzdendő probléma, hanem egy lehetőség a fejlődni és növekedni vágyó cégeknek, azoknak, amelyek folyamatosan feszegetik a saját határaikat. Ennek szellemében az Eventrend Group a továbbiakban is újabb üzleti lehetőségek keresésében gondolkodik. Mindezek mellett a cégcsoport fontos törekvése, hogy azon kollégáik részére, akiket a válság elhúzódása miatt az őket korábban foglalkoztató egységeikbe még nem tudnak visszavenni, újra munkalehetőséget tudjon teremteni.

Lánchíd, Budai Vár, Várkert Bazár és a gyönyörű Duna – egy helyről

Az új üzemeltetők nem szánnak más funkciót a jól ismert úszóműnek, mint ami eddig is volt: étterem-és rendezvényhajó marad a jövőben is. A cél, hogy a Spoon az ide érkezők számára a „kihagyhatatlan budapesti pillanatok” közé kerüljön, amelyről várhatóan nem csak a magas színvonalú és minőségi szolgáltatás gondoskodik, hanem az az egyedülálló panoráma is, amely Európában is ritkaság: Duna, Lánchíd, Budai Vár és Várkert bazár.

Az 1600 négyzetméteres Spoon egyedülálló rendezvényhelyszínként télen 3 különböző hangulatú teremmel, nyáron még 2 terasszal, 3 konyhával, 5 bárpulttal fogadja az ide érkezőket. Rendezvényhelyszínként 600 vendég befogadására képes, alkalmas esküvők, konferenciák, sajtótájékoztatók, céges és privát partik megrendezéséhez, az igazán óriási pillanatok megéléséhez.

Az Eventrend Group holding rendszerben felépülő cégcsoport 1992-ben alakult. A vállalat- és menedzsmentcsoport tevékenysége a gasztronómia, a szállodaipar valamint a rendezvényszervezés területére fókuszál. A cégcsoport pénzügyi és szakmai befektetők által létrehozott ingatlan-beruházások hasznosítását végzi. Jelenleg mintegy 100.000 négyzetméternyi vendéglátásra, rendezvényszervezésre alkalmas területet kezel, hosszú távú bérleti és üzemeltetési szerződések keretében. Az Eventrend Group jelenleg Magyarországon és Csehországban van jelen a piacon.