2020. március 1-től Égi Zsolt a magyarországi McDonald’s új ügyvezető igazgatója.

A szakember a vállalat első számú vezetői pozíciójában Horváth Ágnest váltja, aki a vállalatnál eltöltött kiemelkedően sikeres 20 év után úgy döntött, hogy más területen kívánja folytatni szakmai pályafutását. Égi Zsolt a kinevezését megelőzően 10 éven át a vállalat üzemeltetésért és hálózatfejlesztésért felelős igazgatójaként dolgozott. A kinevezésről Scheer Sándor, a McDonald’s Developmental Licensee partnere elmondta: „Nagy örömömre szolgál, hogy Zsolt személyében olyan vezető veszi át a vállalat irányítását, aki ügyvezető helyettesként, valamint több stratégiai területért is felelős szakemberként az elmúlt években alapos jártasságot szerzett a rendszer működésének számos területén, és személyesen is oroszlánrészt vállalt a növekedési stratégiák kialakításában, a vezetői döntések meghozatalában”.

Égi Zsolt 20 évvel ezelőtt friss diplomásként csatlakozott a McDonald’s magyarországi hálózatához. Kiváló teljesítményének és vezetői képességeinek köszönhetően kilenc év alatt a ranglétra valamennyi fokát bejárva jutott el az üzemeltetési igazgatói kinevezésig. Az elmúlt 10 évben a menedzsment tagjaként és az üzemeltetési terület vezetőjeként feladatai évről-évre egyre komplexebb felelősségi körökkel bővültek. Kimagasló szakmai és vezetői teljesítményét a vállalat 2012-ben a McDonald’s Presidents’ Awarddal, 2017-ben pedig az Ethics Champion Awarddal ismerte el.

 „Nagy megtiszteltetés a számomra és örömmel teszek eleget a tulajdonos, Scheer Sándor felkérésének, hogy az előttünk álló, dinamikus növekedéssel és bővüléssel tervezett időszakban ügyvezető igazgatóként irányítsam a hazai McDonald’s hálózat és a Progress Étteremhálózat Kft. tevékenységét. A felkérés nem csak személyesen nekem szavazott bizalom, de az egész hazai McDonald’s csapatnak szóló megerősítés, az elmúlt években együtt elért kimagasló üzleti eredményeink, teljesítményünk elismerése.” – fogalmazott Égi Zsolt.