Új Séf Asztala egység nyílik, ezúttal a Kossuth téren.


2020. február 8-ától, a Parlament mellett, a legszebb belvárosi épületek között, páratlan kilátással, csak egy pár lépésre a metrótól, bárki megkóstolhatja a már jól ismert, Wolf András séf neve által fémjelzett fogásokat és mostantól pékárukat is. Akik szeretik az ízeket, az életet, de fontos számukra a minőség, könnyedén megtalálják a legfinomabb falatokat – már a belvárosban is.

„Ha számít, mit eszel”
Továbbra is hiszünk abban, hogy a tudatos vendég nem feltétlenül csak a kalóriaszámlálásban precíz, hanem számára fontos a gyorsaság, frissesség és minőség, valamint az, hogy a pillanatokat meg kell élni, az életet élvezni kell. Ezt az élvezetet pedig a legegyszerűbb hétköznapi ételek is meg tudják adni, akár egy tökéletes nudli vagy rántott hús formájában is. Erre törekszik az új Séf Asztala, ahol nagy gondossággal válogatott alapanyagokból, alapos receptura alapján állt össze a kínálat, amely részben eltér az eddig megszokottól.

A Séf Asztala ismert kínálata egészül ki bisztró fogásokkal, mint például a sült pisztráng, a csirkepörkölt, és lesz főzelék is. Italok terén is változatosabb kínálattal találkozhatnak a betérők, igazi olasz kávéval, frissen facsart gyümölcs-és zöldséglevekkel, tejturmixokkal, és csapolt kézműves sörrel is.

Új éttermünkben a Westendben már látott, indusztriális és organikus dizájn ötvözete várja a betérőket, sőt, az étteremhez a későbbiekben egy terasz is tartozik majd, így jó időben páratlan panorámát szemlélve adhatjuk át magunkat a pillanat és a finom falatok élvezetének: jól átgondolt és jól elkészített ételekről van szó, amelyeket szinte minden magyar szeret, mindez egy ismert séf prezentálásában.


A Séf Asztala több újdonsággal is szolgál: a választék szerves részét képezik a helyben sült kenyerek és finompékáruk, amelyek Wolf András és csapatának két éves tudatos kísérletezésének illetve fejlesztésének az eredménye. Az itt készülő kenyereknek a saját kovász a lelke. Aki annyira siet, hogy leülni sincs ideje, házhoz is rendelhet. Weboldalunkon megtalálja a megfelelő útbaigazítást ehhez.
Az új Séf Asztala kínálata nem akar többnek látszani, mint ami: minőségi, finom, gyors és elérhető – azoknak, akik igazán élvezik az életet, az étkezést, az ízeket és a szépséget!