A vendéglátóhelyek napi irányítása felér egy valódi küldetéssel. Minden kávézó, cukrászda és étterem arra törekszik, hogy a hozzájuk betérő vendégek elégedetten távozzanak. De mi kell ahhoz, hogy a közösségi média oldalakon 5 csillagos értékelések szülessenek?

A vendégek zavartalan kiszolgálása több összetevős munkafolyamat: a felszolgálók megjelenésétől kezdve a tányéron illatozó gasztronómiai csodákon át egészen a kitűnő minőségű desszert villáig terjed.
A Gasztro Palazzo vendéglátóipari webshop a beszerzések megkönnyítésével segíti megtenni az első lépést a hatékony működés felé. Küldetésük, hogy megfelelő idő- és költségkeretek között, egy helyről biztosítsák a minőségi vendéglátáshoz szükséges összes fogyóeszközt.

Könnyen elérhető termékek rövid szállítási idővel

Komoly logisztika szükséges ahhoz, hogy a vendéglátóegységek reggeli nyitására minden eszközből megfelelő mennyiség álljon rendelkezésre. Ezt tovább nehezíti a legjobb termékgyártók megtalálása és az áruszállítás megszervezése, melyek visszatérő problémának számítanak. Ráadásul a vendéglátósok minőségi kritériumai mindig magasak, ha tányérokról, evőeszközökről, poharakról vagy más fogyóeszkörökről van szó. Ezek a mindennapos nehézségek ösztönözték a Gasztro Palazzo alapítóit arra, hogy széleskörű szolgáltatásukkal beszerzési megoldást kínáljanak az étteremtulajdonosoknak, üzletvezetőknek és hotel menedzsereknek.

Minőségi acél evőeszközök és porcelánok a Gasztro Palazzo kínálatából

A vendéglátóipari fogyóeszközök szerepe a kiszolgálásban

Képzeljünk el egy életszerű példát: mi történik akkor, ha előbb kerül ki az asztalra a főétel, mint a váltás evőeszköz, mert épp nincs elég tiszta villa ugyanabból a típusból? A vendégek amatőrnek fogják gondolni az étterem vezetőit és dolgozóit, ugyanis nem ismerik a vendéglátóipari fogyóeszközök rendszeres beszerzését övező kihívásokat. Ráadásul ezek az apróságok könnyen elvonják a dolgozók figyelmét a valódi feladatról, a vendégek színvonalas kiszolgálásáról.

A gyorsan fogyó éttermi és szállodai kellékek vásárlása idő és energiaigényes folyamat a menedzsment szintjén is. Az újonnan nyíló vendéglátóegységeknek ráadásul nagyon rövid idő alatt kell beszerezni a szükséges kellékeket. A Gasztro Palazzo egyedülálló a közép-európai piacon abból a szempontból, hogy több mint 10.000 terméket kínál az ügyfeleknek. A széles választéknak köszönhetően egy helyről lehet megrendelni minden szükséges eszközt, ráadásul a különböző helyről érkező csomagok érkezési ideje miatt se kell aggódni.

A vezető gasztronómiai márkák önmagukban is biztosítékot jelentenek a magas minőségre, ezért a webáruház teljes körű garanciát kínál a termékekre. A Gasztro Palazzo webáruházban egy helyen találhatóak meg a vendéglátáshoz szükséges alapvető kellékek. Többek között dizájnos bútorok és textíliák is, de fogyóeszközök, gépek és bútorok is rendelhetők.

 

Népszerű termékek:

  • evőeszközök és asztali kiegészítők
  • üvegárú és porcelán
  • bárkellékek
  • étlapok és menütartók: logózott és emblémázott étlap borítók
  • munkaruha: egyedi logózott séfkabátok, felszolgáló munkaruhák

Stílusos munkaruha felszolgálóknak, szobalányoknak és szakácsoknak is

 

(X)