A Falatozz.hu ételrendelő portál Falatozz Zölden! néven környezettudatos ételrendelési programot indít, amelynek keretében minden rendelést 100%-osan lebomló csomagolásban szállítanak ki. Ezzel az ország több mint 30 településén válik lehetővé a környezetbarát ételrendelés.

A programhoz csatlakozott éttermek a megrendelt ételeket környezetbarát, maradéktalanul lebomló és komposztálható csomagolásban szállítják ki, beleértve az összes csomagolóanyagot a pizzás dobozoktól kezdve, a poharakon és evőeszközökön át, a szívószálakig és minden egyéb kiegészítőig. A Falatozz Zölden! program így Magyarországon elsőként kínál átfogó megoldást a házhozszállítással járó környezetszennyező csomagolóanyagok csökkentésére.
 
A mintegy 400 étterem kínálatát egyesítő országos ételrendelő portálon mostantól szűrhető a Falatozz Zölden! programban résztvevő éttermek listája, így a megrendelők már az online vásárlás előtt kiválaszthatják a környezettudatos éttermeket, illetve, hogy milyen csomagolásban kérik az étel kiszállítását. 
A programhoz való csatlakozás a portál hálózatához tartozó vendéglátóhelyek önkéntes döntése, és ugyancsak a vendéglátóhelytől függ, hogy milyen mértékben állja a környezetbarát csomagolóanyagok használatának többletköltségeit.
 
A Falatozz Zölden! programban résztvevő éttermek egységesen a Box Again 100%-ban lebomló csomagolóanyagokat használják, amelyek minden darabja ellenőrzött alapanyagokból készül, komposztálhatók, újra feldolgozhatók.