Két új mesterszakácsot köszöntött a Budapest Marriott Hotel a csapatában. Konstantinos Kranakis executive séf és Varga Roland éttermi séf felelnek a márciusban újranyitó, friss koncepció szerint átalakított étteremért.

„Büszkeséggel tölt el minket, hogy két elismert tehetséget köszönthetünk a Budapest Marriott Hotel családjában. Konstantinos és Roland kreativitása óriási segítséget jelent az új éttermi koncepciónk megvalósításában és friss szemléletmódot is hoztak a menüsor, az ételek megalkotásába” – mondta Arne Klehn, a Budapest Marriott Hotel vezérigazgatója. „Bízunk az együttműködés sikerében, és reméljük, hogy megújuló éttermünk barátságos atmoszférája, stílusos kivitelezése, valamint az évszakonként változó menü nemcsak hotelvendégeink, hanem a helyiek érdeklődését is felkelti majd.”
A Budapest Marriott Hotel márciustól izgalmas nemzetközi konyhával és tradicionális hazai ízekkel várja vendégeit a megújuló, 210 ülőhellyel rendelkező éttermében, valamint annak lenyűgöző, egyedi panorámát nyújtó teraszával.

 

Az új séfekről

Konstantinos Kranakisúj

Konstantinos Kranakis a kulinária díjnyertes, progresszív gondolkodásmódú szakembere, 25 éves nemzetközi tapasztalattal. Számos neves étteremben és hotelben dolgozott, így például Athénban az Asteras Vouliagmenis (5*), Four Seasons, és Hilton Athens (5*) szállodákban, a Hilton Worldwide-ban Londonban és Bakuban, valamint a kairói Conrad Hotelben. Chef De Cuisine-ként három „Best restaurant” díjat is elnyert a dohai Intercontinental West Bay Lagoonban.

Varga Rolandúj

Varga Roland több nagypresztízsű étteremben szerzett tapasztalatot. Dolgozott a Lou-lou -ban (Lulu), és a Baldaszti’s Grandban. A Robinson étterem kapacitásbővítésének koordinálása, valamint a cégcsoporthoz tartozó éttermek nyitása volt a fő feladata. Aktív szerepet vállalt számos budapesti streetfood hely elindításában. A Marriott csapatához való csatlakozását megelőzően a Bestiában dolgozott.