Az Onyx korábbi két séfje a Székely Mihály utca elején, az egykori Lou Lou és a Márga helyén nyitott éttermet, ahol a Stand 25 bisztrókonyhája után ismét fine dining megközelítésből készítenek menüket.

A Stand ismertetőjéből kiderül, hogy a tulajdonosok, a két séf és az étteremvezető tulajdonos, Csahók Ibolya nagy hangsúlyt fektet a fenntartható fejlődésre, a terroirra, és a magyar termelőkkel való közös munkára, és ami a legfontosabb, az ízre. Étlapjukon elsősorban a magyar alapanyagok adta lehetőségeket igyekeznek bemutatni, illetve saját elképzelésüket a magyar konyháról, hogy az minden szempontból megfeleljen a modern kor és a kortárs gasztronómiával szembeni elvárásoknak.

Az étlapon megtalálhatóak a séfpáros emblematikus fogásai, mint a halászlé, a gulyás vagy a somlói, de persze újdonságokra is számíthatunk.

A megnyitón volt szerencsénk kicsit bepillantani a konyhába is, amely nem volt nehéz, hiszen csak egy üvegfal választja azt el a vendégtértől, így jól látható, ahogyan a fogások elkészülnek.

Ugyancsak megtekinthettük az italkínálatot, amely a hazai és a francia pezsgőkön és borokon túl olyan ritkaságokat is tartogat, mint a Zwack közel 80 éves barackpálinkáját, amit még a második világháború idején palackoztak.

Az egész helyből, amúgy az egyszerű elegancia, és a laza kényelem sugárzik, amely minden lehetőséget megad ahhoz, hogy a szakácsok már a saját étterműkben az ételeiken keresztül mutathassák meg, hogy mit is gondolnak a kortárs hazai gasztronómiáról.