A teraszok bútorozása kiemelten fontos a nyári vendéglátó szezonban. Az éttermi teraszbútorok világában egyre inkább az üvegszállal erősített, UV-álló műanyagbútorok kerülnek előtérbe. Ezeknek számos változata létezik az Alex Fémbútor Kft kínálatában. A sokféle új, formaterveztt műanyag székhez a gyártók a hozzájuk illő asztalt is kínálják.

A SZETTBEN olcsóbb! ajánlatunk keretében most egyik neves olasz bútorgyártónk SPRITZ SZETT-jére hívjuk fel a figyelmet, amit a vendéglátósok most raktárról, akár azonnal használhatnak éttermeikben, kávézóikban, bárjukban.  Az üvegszál erősítésű műanyag teraszbútor szett 1 db két magasságban kombinálható asztalból és 2 db összecsukható műanyag székből áll. A raktáron lévő szett FEHÉR színben kapható a készlet erejéig. Minimum rendelési mennyiség nincs! Szállítás/átvétel egyeztetés szerint!

A termék weboldalunkon az alábbi linken tekinthető meg: www.alexbutor.hu/vendeglatoibutor

szet

A szett tartalma és termékadatok:

2 db Zac Classic műanyag szék:

Összecsukható üvegszál erősítésű műanyag kerti szék, zárt csővázas teherviselő szerkezet, mely nagyobb stabilitást, nagyobb terhelhetőséget és hosszabb élettartamot biztosít.

szék

Paraméterek:

Szélesség:          45cm

Magasság:          85cm

Mélység:             52cm

Ülésmagasság: 49cm

Súly:      4kg

1 db Spritz műanyag asztal:

Üvegszál erősítésű műanyag kerti asztal, zárt csővázas teherviselő szerkezet, mely nagyobb stabilitást, nagyobb terhelhetőséget és hosszabb élettartamot biztosít. A csomagban 2 féle méretű asztalbázist adunk. (magasság 76,5 cm és 40 cm)

asztal

 

Paraméterek:

Szélesség:          60,5cm

              Magasság:          76,6 vagy 40cm

   Súly:               4,3kg

További információk és rendelés Mezőfi Melinda hotel-gasztro üzletágvezetőnél a +36 20 501 9374-es telefonszámom vagy e-mailen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A termék weboldalunkon az alábbi linken tekinthető meg: www.alexbutor.hu/vendeglatoibutor