Harmadik egységét nyitja a Bellozzo étteremlánc a Corvin Plázában június 15-én az Oktogon és a Westend City Center után.

 A Bellozzo márka mögött nemzetközi csapat áll, hiszen a magyar munkatársaktól induló ötletet olasz séfek, amerikai gasztrotanácsadók és magyar szakemberek együtt fejlesztették ki. Az étteremláncban az ételek főzésekor nagy hangsúlyt kapnak az eredeti olasz alapanyagok és a frissesség, minden a vendégek előtt készül az étterem hatalmas látványkonyhájában. A Bellozzo életérzéshez, a vidám, olaszos hangulathoz az eredeti ízek mellé gyorsaság is párosul, hiszen az ételek útja a megrendeléstől az asztalig csak pár percet vesz igénybe.

„Az oktogoni és a westendi éttermek érdekes egyvelege lesz a harmadik egységünk. A nagy belmagasság, az elszeparált tér új lehetőségeket adott a belsőépítész csapatnak, reméljük, a különleges dizájn elnyeri majd a vendégek tetszését. A menü is megújult, felkerültek olyan különlegességek az étlapra, mint a minestrone leves, a cacciatore tészta vagy kecskesajtos saláta sonka chipsszel.”

Az igazi Bellozzo hangulat azonban marad, és ugyanazt a minőséget és élményt biztosítjuk a Corvin Plázában, mint a másik két éttermünkben” – mondta el Csordás Zoltán, a Bellozzo Kft. üzletágvezeője.

A Corvin Plázában nyílt étterem a hazai terjeszkedés harmadik állomása, az oktogoni Bellozzo 2015 novemberében, a Westend City Centerben található egység pedig 2017 szeptemberében nyílt meg.  A The Fusion Group a jövőben több üzlet megnyitását is tervezi a fővárosban és vidéki városokban is.

Nyitókép: Facebook / Bellozzo