Matthew Piercy dolgozott már többek között Dél-Afrikában, az Egyesült Arab Emirátusokban és Kanadában.

Matthew Piercy több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a konyhaművészet és az ezzel kapcsolatos menedzseri feladatok ellátása terén, és dolgozott már többek között Dél-Afrikában, az Egyesült Arab Emirátusokban és Kanadában. Mielőtt csatlakozott volna a budapesti szállodához, nem volt számára ismeretlen a The Ritz-Carlton márka, hiszen Executive Sous Chefként dolgozott a rijádi és a kairói The Ritz-Carlton hotelekben.

“Megtisztelve érzem magam, hogy csatlakozhattam a The Ritz-Carlton, Budapest csapatához. Mindig inspirálóan hat rám a helyi kultúra és az országra jellemző ízvilág. Magyarország egy lenyűgöző hely, amely számtalan kulináris kincset rejt magában, amelyeket izgalmas lesz felfedezni és alkalmazni a The Ritz-Carlton, Budapest konyhájába. – mondta az új Executiv Chef.

“A Kupola Bar-ban, Kupola Lounge-ban és a Deák St. Kitchen-ben folytatjuk az eddigi munkát, és továbbra is azon dolgozunk, hogy magas színvonalú és egyedülálló gasztronómiai élményt nyújtsunk vendégeink számára, amely ötvözi a tradicionális megközelítést az innovatív szemlélettel” – tette hozzá.

A kanadai származású séf hivatalosan 2017. augusztus 9-én csatlakozott a The Ritz-Carlton, Budapest csapatához.