Michelin-csillagos gasztronómiai élmény a Cannes-i Filmfesztiválon, az Electrolux támogatásával

Külföld
Tipográfia

Az Electrolux sorozatban harmadik éve a Cannes-i Filmfesztivál kiemelt partnere. Idén ismét az Agora pavilon ad otthont a május 15 és 26 között megrendezésre kerülő fesztivál összes hivatalos kulináris eseményének.

Az Electrolux partnerséfei, akik együttesen nyolc Michelin-csillaggal büszkélkedhetnek, a pavilon konyhájában készítik majd a fenséges fogásokat.

Az Electrolux az európai Michelin-csillagos éttermek csaknem felének beszállítója, és több, partnereként dolgozó séfet is meghívott a 2013-as fesztiválra. Ezek a séfek, akik saját konyháikban is minden nap Electrolux készülékeket használnak, készítik majd el például a nyitó gálavacsorát és a zsűri ebédjeit az Electrolux Agora pavilon konyhájában.

Az elmúlt két évhez hasonlóan, díjnyertes séfek váltják majd egymást a kulinária ideiglenes otthonában. A neves és elismert csapat tagja lesz többek között a három Michelin-csillagos Anne-Sophie Pic, a két-két Michelin-csillaggal elismert Claude Bosi és Bruno Oger, valamint az egy Michelin-csillaggal kitüntetett testvérpár, Christian és Manuel Costardi.

Az Agora pavilon, melyet a filmfesztivál hivatalos partnereként az Electrolux két évvel ezelőtt mutatott be, a legnagyobb ideiglenes építmény a Croisette mentén, és ez ad otthont a fesztivál összes hivatalos kulináris eseményének. A legforgalmasabb időszakokban a 45 séf és a 120 felszolgáló akár 648 vendéget is képes ellátni az 1000 négyzetméteres pavilonban.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner