Bustronom, a városnéző étterembusz

Külföld
Tipográfia

Párizs utcáin négy hónapja közlekedik a feketére festetett, üvegtetős kétszintes busz, mely belülről egy elegáns éttermi tetőteraszra emlékeztet, ahonnan minden irányba csodálatos kilátás nyílik a városra.

A Bustronome-ban Vincent Thiessé séfnek köszönhetően a francia konyha különlegességeit kóstolhatják meg a vendégek. A menü havonta változik, azt a szakács az óránként 15 kilométeres sebességgel haladó busz városnézési körülményeihez igazította. Az étlapon az évszakoknak megfelelő legkiválóbb francia termékekből összeállított tálak szerepelnek, a két óráig tartó ebédre négy fogást, a két és fél órás esti városnézésre pedig hatfogásos pezsgős vacsorát kínál a Bustronome. A menüárak 65 és 125 euró között mozognak a menühöz rendelhető italoktól függően. A guruló étterem felső szintjén két- és négyfős asztalok mellett, összesen 38 teríték várja a vendégeket. Az alsó szinten találhatók a kiszolgálóhelyiségek: a konyha, a ruhatár, a mosdó és a vezetői fülke.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

trendfm

Chef pincer banner