A 2012. évi nagysikerű Garda Gasztrotúra mintájára 2014. tavaszán ismét kirándulást szervez a Magyar Vendéglátók Ipartestülete és a Coninvest Kft.

Molnár Gábor, a müncheni Geisel’s Vinothek séfje nyerte meg a METRO Vevőakadémián megrendezett Hagyomány és Evolúció szakácsverseny döntőjét, a második helyet Horváth Szilveszter a győri La Maréda étterem séfje szerezte meg, Szűcs Zoltán a budapesti Salon étteremből pedig harmadik helyezést ért el.

Harmadszor is megtelt sörrel a Budai Vár: megnyitotta kapuit a III. Budavári Sörfesztivál, ahol június 13. és 16. között közel 200 féle sört, a nagy sörgyárak legjobb hazai és import nedűit, valamint kézműves újdonságokat kóstolhatnak végig a folyékony kenyér szerelmesei.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete november 30-án nagyszabású nyilvános gálavacsorával tiszteleg Gundel Károly munkássága előtt, amelyet a közelmúlt és a jelen 5-5 meghatározó séfje készít el. A szakma kötetlen és örömteli ünnepén az Ipartestület és szakácskiválóságok 5 fogásos menüsorral, éjféli büfével és korlátlan italfogyasztással várják a vendégeket. Legyen Ön is részese az Év Vacsorájának.

Az egy éves program célja, hogy a budapesti és a pécsi Király utca üzleteinek közös koncepciót adva, környezettudatosságra ösztönözze az üzletek tulajdonosait, dolgozóit, beszállítóit és természetesen vásárlóit is. A versenyben 21 üzlet vesz részt, 12 Budapesten és 9 Pécsett. A mintaprojekt 2014. márciusáig tart.

További cikkeink...

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner