Május 30. és június 1. között tartják a Millenárison a Gourmet Fesztivált, melynek középpontjában idén a rakott krumpli szerepel.

A Budapest Essentials fesztivál 2014. május 29-e és június 1-e között kerül megrendezésre. A 4 napos rendezvénysorozat mindent tartalmaz, amelyet Budapest városa kínálhat számunkra: 13 élvonalbeli szórakozóhely, több mint 30 gasztrópont, 50 fellépő, állatkert, múzeumok, látványosságok, város körüli túrák - egy mindent elsöprő és mindenhol feltűnő rendezvénysorozat, egyetlen karszalagba tömörítve!

Az öt órás versenyt követően Molnár Gábor (Geisel’s Vinothek, München) nyerte a Bocuse d’Or magyarországi döntőjét, valamint elnyerte a legjobb halas ételnek járó különdíjat is. Második helyen Daniel O’Shea (Alabárdos Étterem, Budapest) végzett, aki a legszebb tányér különdíjat is elnyerte. Harmadik helyen Győrffy Árpád (Aranykaviár, Budapest) végzett.

Az Országos Étterem Hét idei, tavaszi rendezvénysorozatára az érdeklődők február 19-től foglalhattak asztalt on-line a www.etteremhet.hu weboldalon, és azonnal visszaigazolást kaptak e-mailben a foglalás sikerességéről. Az akcióhoz csatlakozott éttermek idén is változatlan, kötött áron, 3300 forintért kínálják háromfogásos ebéd és vacsoramenüiket, és ez az összeg tartalmazza a szervizdíjat is.

Március 28-30. között kerül megrendezésre a II. Belvárosi Sajtfesztivál a Bálnában a Tavaszi Fesztivál egyik állomásaként.

Tihanyi Klára, a Sirha Budapest kiállítás igazgatója a március 4-én tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a 10 ezer négyzetéteres kiállító területre 250 kiállítót várnak több mint 10 országból.

A TableFree 2014. február 20. és 27. között rendezi meg a TableFree Éttermi Napokat, amely során több mint 50 különböző menüből és étteremből választhatnak az érdeklődők.

További cikkeink...

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner