Összecsaptak a sztárok és Az étterem harcosai

Események
Tipográfia

Ételt neveztek el Dukai Regináról!
Összecsaptak a sztárok, hogy kiderüljön ki a legjobb szakács. Dukai Regina, Terecskei Rita, Nagy Adri, Sipos Peti és Puskás Peti a VIASAT3 új gastroreality-jének,
"Az étterem harcosainak" séfjeivel készítették el a legjobb hamburgereket.

Végül Regi és Szente Zsolt, az étterem tulajdonosa kerültek ki győztesen a konyhai viadalból.

A VIASAT3 új műsorának Az étterem harcosainak szereplői sztárokkal kiegészülve mutatták meg, ki a legjobb a konyhában. Profik és a hírességek alkotta párok mérkőznek meg egymással, végül Dukai Regináék diadalmaskodtak.

„Teljesen egyszerű, hagyományos hamburgert készítettünk Zsolttal. Nem akartuk „túlspilázni” a feltéteket, amit jól is tettünk, hiszen a zsűri a mi étkünket találta a legjobbnak” – lelkendezett Regina – „Nagyon otthonosan mozgok a konyhában, magamnak speciális krémleveseket és főzelékeket szoktam készíteni, mivel laktózérzékeny vagyok, és ki kell zárnom az étrendemből a tejtermékeket. Robinak is rendszeresen főzök, eddig sosem panaszkodott a minőségre” – tette hozzá nevetve a csinos modell, akinek álma egy csajoknak szóló szakácskönyv kiadása.

Regina Szente Zsolttal a sorozat egyik főszereplőjével, az étterem tulajdonosával készítette el a tökéletes burgert.

„Nagyon jó volt Regivel közösen főzőcskézni, könnyen megegyeztünk az összetevőkben. A győztes kreációnk pedig annyira jól sikerült, hogy úgy döntöttünk, felkerül a Vinopolis étlapjára is!” – árulta el Zsolt.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner