Farsangi gasztrovíkend a Belvárosi Piacon

Események
Tipográfia

Vendégkonyhák és -séfek ételei is megízlelhetők lesznek a Hold utcai Belvárosi Piac Töltött Hold Gasztrovíkendjén, melynek során farsang utolsó hétvégéjén, péntektől vasárnapig a piac saját éttermei és termelői is hosszított nyitva tartással készülnek.

    A három éve elindult rendezvénysorozat ezúttal a világkonyhákra helyezi a hangsúly, így a vendégeket japán, tajvani, közel-keleti, mexikói, amerikai, balkáni, olasz ízek várják a Hold utcában. A vendégkonyhák sorában feltűnik a Baotiful&Impostor, a Babka Budapest, a Digó nápolyi pizzái, a Céltorony BBQ, a pécsi Balkán Bisztró, a Mexkitchen és a Japanika is - közölték az MTI-vel a szervezők.

    A Belvárosi Piac éttermei szintén különleges fogásokkal készülnek az eseményre: többek közt Széll Tamás és a Stand25, Lakatos Márk és a Lakatos Műhely, Szabó Győző és a Steamboo, az újonnan nyitott Société.Gastro, Bíró Lajosék, a Haxen Market és még számos üzlet, termelő kínálatából lehet válogatni három napon át.

A Belvárosi Piac pénteken és szombaton hosszított nyitva tartással, este tíz óráig üzemel, és vasárnap délelőtt tizenegytől késő délutánig zajlik a brunch.

Az ételek mellé pezsgőbár, borbár, pálinkabár, söröző is nyílik, de lesznek a termelői házi szörpök és gyümölcslevek.

mti

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner