Novemberben TableFree éttermi napok

Események
Tipográfia

Azok az ínyencek, akik szívesen fedeznek fel új éttermeket Budapesten, november 18. és november 23. között megragadhatják a TableFree Éttermi Napok által kínált lehetőséget.

Budapest legjobb éttermei különleges háromfogásos menüt ajánlanak kizárólag a TableFree felhasználói számára.

A TableFree Éttermi Napok akció egy példa a számos lehetőségre, amelyek csak a TableFree felhasználók számára érhetők el. A TableFree honlapján megtekinthetők TableFree Éttermi Napok alkalmából kínált menük. Annak érdekében, hogy a vendégek kihasználhassák a különleges ajánlatot, a TableFree honlapon keresztül kell asztalt foglalniuk. A menük ára 3.000 vagy 5.000 Ft.

A TableFree Éttermi Napok rendezvényen részt vevő éttermek között megtaláljuk a város legismertebb éttermeit, mint Nobu, Le Bourbon, Buddha Bar, Don Leone, Peppers, Ristorante Krizia, Oleo Pazzo Chagall, La Perle Noire, Chess étterem valamint számos feltörekvő helyet. Megkóstolhatjuk a hagyományos magyar, a nemzetközi fúziós, a kínai, a kontinentális, az indiai, a mexikói, az olasz, a japán és más konyhák remekeit.

A TableFree.hu online étteremportál lehetővé teszi, hogy a látogatók érdekes éttermeket találjanak Budapesten és néhány kattintással asztalt foglaljanak. A város egész területét felöleli, minden árkategóriában és irányzatban ajánl éttermeket. A látogatók a hely, az árkategória és a konyha típusa, valamint ezek bármely kombinációja szerint kereshetnek éttermet.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner