Gundel Károly – díjátadó Gálaest

Események
Tipográfia

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén 4. alkalommal szervezte meg nagyszabású nyilvános gálaestjét november 29-én, Budapesten, a Várban lévő Magyarság Házában.

Az idei Gálaest kiemelkedő eseménye volt az MVI által alapított rangos szakmai elismerés, a Gundel Károly-díj első alkalommal történő átadása. A díjat Kalla Kálmán, Hamvas Zoltán és posztumusz dr. Draveczky Balázs kapta.

Az eseményen részt vett dr. Ruszinkó Ádám, a turizmusért felelős helyettes államtitkár, a Gundel család tagjai és a szakmai kiválóságok. Az est házigazdája Borbás Mária és Lázár Chef voltak.

A kiemelkedő színvonalú gálavacsorát az erre az alkalomra felkért tíz szakács készítette el:
Barka Áron (Zara Continental Hotel Budapest), Bicsár Attila (Alabárdos Étterem Budapest), Bucsek András (Masinás Vendéglő és Kávémérés Hollókő), Fekete Boglárka (Gerbeaud Budapest), Kovács József (Tuba Tanya Hajdúszoboszló), Katona György (Biarritz Étterem és Kávézó Budapest), Kozma Szabolcs (Mandula Étterem Villány), Kövér Gergely (Prímás Pince Esztergom), Rácz Ferenc (La Fiesta Party Service Budapest) és Tóth Balázs (VakVarjú Étterem Budapest). Az est sommelier-je Nagy Fruzsina volt (Alabárdos Étterem Budapest), baristája pedig Kántor Enikő Magyar Barista Bajnok.

A 150 fős vendégsereg kifogástalan kiszolgálásáról több mint 60 fős személyzet gondoskodott, ehhez segítséget nyújtott négy szakiskolából több mint 40 diák is. A résztvevő szakácsok, felszolgálók, hostessek és a szervezők önkéntes munkájukkal támogatták az eseményt.

A gálaest bevételét az MVI jótékonysági célokra és a nemzetközi gasztronómiai versenyek támogatására fordítja. A növekvő érdeklődést jól jelzi, hogy a gálaest belépőjegyei már hetekkel az esemény előtt elfogytak, a belépő ipartestületi tagoknak 17 ezer, külsősöknek pedig 20 ezer forint volt.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner