Márciusban újra Országos Étterem Hét

Események
Tipográfia

Idén tavasszal folytatódik az Országos Étterem Hét rendezvénysorozat. Az Étterem Héten idén tavasszal 3.300.− forinttól kínálják a háromfogásos ebéd- és vacsoramenüiket a résztvevő közép- és felsőkategóriás éttermek országszerte, március 16. és 22. között.

A rendezvényre előzetesen február 25-től lehet on-line asztalt foglalniuk az érdeklődőknek a www.etteremhet.hu weboldalon.

A 2015. tavaszi Étterem Hét újdonsága: a vendégek részéről régóta nagy igény van arra, hogy a legdrágább, csúcskategóriájú alapanyagokkal dolgozó éttermek kiemelt minőségű menüt kínáljanak. Ez most megvalósul: az ún. Prémium menük ára: 4.900.− Ft lesz. A programban résztvevő éttermek kb. 20-25 százaléka kínál majd Prémium menüt, a többi étterem továbbra is a 3.300.− forintos kategóriában indul.

Az éttermek kínálatuk legjavát ajánlják vendégeiknek: többnyire 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az ízek kedvelői. A programban több olyan étterem is részt vesz, amely szerepel ’Az 50 legjobb magyarországi étterem’ listájában (több hazai gasztro kiadvány alapján).

A rendezvény népszerűségét jelzi, hogy az elmúlt években megsokszorozódott az érdeklődők száma: a legutóbb rekordszámú, 23.000 látogató választott a magas szintű kínálatból (2011-ben még csak 4.427 volt a vendégek száma).

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner