Laurent Lemal Michelin-csillagos séf tartott mesterkurzust a BGF-en

Események
Tipográfia

Laurent Lemal Michelin-csillagos séf, a 2015-ös francia Bocuse d’Or győztese tartott mesterkurzust a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar kiemelkedő szakmai-tanulmányi munkát folytató vendéglátás és szálloda szakirányos hallgatóinak.

A neves séf és a hallgatók a KVIK tankonyhájában kacsamáj pastramit készítettek fűszeres páclével (babérlevél, borókabogyó, bors, fokhagyma, kapor, koriander, mustármag, szegfűszeg), almával, körtével, kanadai sütőtökkel és jégcsapretekkel.

Laurent Lemalt a Bocuse d’Or 50 jelöltje közül válogatta ki a francia bizottság, hogy képviselje Franciaországot a 2016-os budapesti Bocuse d’Or Európai Válogató Versenyen, amelyen szakmai partnerként a BGF is részt vesz. A séf először járt Magyarországon, házigazda séfje dr. Sándor Dénes, a BGF KVIK Vendéglátás Intézet tankonyhájának vezetője volt.


hírlevélfeliratkozás

newsletter

trendfm

Chef pincer banner