Március 17-23: Országos Étterem Hét

Események
Tipográfia

Az Országos Étterem Hét idei, tavaszi rendezvénysorozatára az érdeklődők február 19-től foglalhattak asztalt on-line a www.etteremhet.hu weboldalon, és azonnal visszaigazolást kaptak e-mailben a foglalás sikerességéről. Az akcióhoz csatlakozott éttermek idén is változatlan, kötött áron, 3300 forintért kínálják háromfogásos ebéd és vacsoramenüiket, és ez az összeg tartalmazza a szervizdíjat is.

Az éttermek jellemzően közép- és felsőkategóriásak, és többnyire 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az érdeklődők.
Az akcióban több olyan étterem is részt vesz, amely szerepel Az 50 legjobb magyarországi étterem listájában, például a Meridien szálló Le Bourbon étterme, vagy a Cyrano étterem, és sok olyan hely is van, amelyek az év folyamán semmilyen más gasztronómiai eseményen nem szerepelnek.
Az elmúlt években megsokszorozódott az érdeklődők száma: legutóbb rekordszámú, 19.227 látogató választott a kínálatból, pedig 2011-ben még csak 4.427 volt a vendégek száma.
A résztvevők visszajelzéseiből az derült ki, hogy a vendégek általában azért választották a program kínálatát, hogy új vendéglátóhelyeket ismerjenek meg, új élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodjanak. A válaszok szerint a vendégek kb. 90 százaléka a kedvezményes időszakon kívül is visszalátogatna az általa választott éttermekbe.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

Chef pincer banner